Surface Pro 3 Surface Type Cover Filter Device

Apache tomcat 6 download. Surface Go Surface Pro 6 Surface Pro (5th Gen) Surface Pro 4 Surface Pro 3 Surface Pro 2 Surface Pro (1st Gen) Surface Pro 7 Surface Pro X Surface Go 2 More. Less If you want to register or get service for your Surface Type Cover, you'll need to know its serial number. Hi Guys, I own a surface pro 3 running on OS Windows 10. It's on version: 1703 (Os Build 15063.540). Recently my Type Cover Keyboard stopped working. I then looked at the 'Device Manager' to check the driver and saw that the Type Cover Driver is missing. This is probably the reason why SP3.

Surface

Surface Type Cover Filter Device Hidden

Hello, after 10/24/2013 (glitched update) my keyboard, volume etc stopped working. I did a full reinstall of OS and volume up + power button for a few seconds. Now volume button is working.
Type cover keyboard is not working only the damn touchpad. In device manager i have exclamation mark - unknown device and it was Surface Type cover filter device, however, i couldn't install a driver for it from a Device manager.
Sometimes install of the type cover filter device ends with error code 1 and sometimes it says it's installed (Tried manual and automatically from the internet), but in the device manager it still says Unknown and i am not able to use my type cover keyboard, besides touchpad.
MS totally screwed up my SPro2 with that update.
Any help would be appreciated!

Surface Type Cover Not Working

Hi Guys,
I own a surface pro 3 running on OS Windows 10.
It's on version: 1703 (Os Build 15063.540).
Recently my Type Cover Keyboard stopped working. I then looked at the 'Device Manager' to check the driver and saw that the Type Cover Driver is missing. This is probably the reason why SP3 does not recognize the keyboard. I tried looking for a downloadable driver for this but i could not find one. I also tried following every alternative solutions that I can see from the internet and nothing seems to have worked for me. I even came across a forum in microsoft, wherein someone reported a similar issue but we are all waiting for an answer from Microsoft. Then I saw this Forum, maybe one of you guys might have encountered the same problem and is able to find a working solution that I can try.
Hope to hear from you guys here.
Thanks!